Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes, fent-se ressò de les necessitats econòmiques de les famílies usuàries del servei de guarderia municipal, va promoure una sèrie de millores importants en el procés de licitació.

La guarderia municipal de Tavernes de la Valldigna, l’escoleta Víctor Calatayud ha iniciat esta setmana el nou curs escolar. Els pares dels menuts podran fer ús del nou servei d’escola matinera, a partir de les 7 del matí, per a poder conciliar millor la vida laboral i familiar.

La regidora d’Obres, Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha manifestat “que ha estat molt positiu el resultat d’este procés de licitació, ja que hem cobert dos aspectes fonamentals com són l’ampliació del servei i aconseguir una quota mensual per als pares que s’ajusta als temps de dificultat econòmica actuals. El servei queda garantit per l’experiència de l’empresa gestora, ja que és la mateixa que els darrers anys ha estat prestant el servei”.

A més, la quota ha passat a ser de 85 euros mensuals, en lloc dels 92 euros que es pagaven fins ara. Este era un dels objectius principals de la Regidoria de Contractació, que ha aconseguit així augmentar la qualitat del servei i rebaixar el cost econòmic de les famílies.

La matrícula està pràcticament finalitzada, i a hores d’ara són molt poques les places disponibles per a xiquets entre un i dos anys d’edat.