Bota al contingut principal

18 aturats d’Oliva podran treballar a un dels parcs d’atraccions més importants d’Alemanya gràcies a un acord de l’Ajuntament amb la localitat d’Herboltzheim

La ciutat alemanya de Herbolzheim i l’Ajuntament d’Oliva ofereixen 18 llocs de treball gràcies a les relacions entre aquests dos municipis. Segons l’acord al que han aplegat l’alcalde d’Oliva, David González i el de la localitat alemanya d’Herboltzheim, Ernst Schilling, els treballadors seleccionats passaran un període de prova d’una setmana desenvolupant treballs de manteniment, hostaleria o transport a un dels parcs d’oci més importants d’Alemanya. la contractació ofereix també l’allotjament però el desplaçament serà a càrrec de cada candidat.

David González, que només porta dos mesos al capdavant del consistori després de la moció de censura a la popular Chelo Escrivá, ha anunciat aquesta oferta recentment en posar-se en contacte amb l’alcalde de Herboltzheim que estiueja a Oliva des de fa diversos anys. La unió entre les dues localitats es deu també al fet que ambdues estan germanades amb la localitat francesa de Sisteron.

La iniciativa no haguera pogut ser possible sense la coordinació amb els agents de la Unitat de Desenvolupament Local d’Oliva que han establit una sèrie de requisits per a tots aquells candidats.
De fet un dels criteris indispensables és estar empadronat a Oliva des d’abans del mes d’agost, tenir coneixements d’alemany i alguna cosa que acredite al candidat com a idoni per al lloc.