Bota al contingut principal

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni ha firmat el contracte d’adjudicació de les obres de l’escoleta municipal Víctor Calatayud amb l’empresa adjudicatària, Proyme Alginet SL. Este mes de setembre comencen les obres que estaran concloses en 8 mesos. L’Ajuntament es troba molt satisfet ja que entén que una obra així, en estos moments, és d’allò més positiva.

 

La firma de l’adjudicació de les obres s’ha celebrat a les dependències municipals. L’obra està inclosa dins del Pla PIP, el Pla especial de recolzament a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, i és va aprovar en sessió plenària el dia 11 de juliol del passat any 2011. L’adjudicació ha estat per procediment obert, i la oferta més adequada, de les 20 proposstes acceptades, ha segut la presentada per Proyme Alginet, per un import IVA exclòs de 621.071 euros, d’un pressupost base de licitació de 690.000 euros.

 

Així, el passat 30 de juliol és va adjudicar el contracte, i ara, una vegada firmat oficialment el contracte, l’Ajuntament de Tavernes fa públic que en el termini d’un any, aproximadament, estaran concloses les obres del Centre Educatiu i Escola Infantil contemplats en el Pla PIP. El preu serà abonat per la Generalitat Valenciana mitjançant certificacions d’obra executada.

 

La regidora d’Obres, Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni ha indicat que “l’Ajuntament de Tavernes ha signat el contracte per a la construcció del nou edifici on serà reubicada la guarderia municipal. El passat 30 de juliol va ser adjudicada esta obra del Pla PIP a l’empresa Proyme Alginet SL, i ha estat a primers de setembre quan s’ha formalitzat el constracte. Éste és l’últim projecte pendent d’executar del Pla PIP. Es tracta d’una obra complexa. Inicialment es farà la primera fase, la guarderia, i es deixarà l’edifici preparat per a futures ampliacions”.

 

Les obres començaran el dia 24 d’este mes de setembre, i està previst que tinguen una durada de 8 mesos. L’obra es construirà en uns terrenys de 1121 metres quadrats, i tindrà una superfície d’ocupació de parcel·la de 843 metres. El solar es troba ubicat al carrer Verge dels Desemparats. La direcció de l’obra correspondrà a l’arquitecte municipal Juan Tormo i la coordinació en matèria de seguretat i salut anirà de la mà de l’arquitecte tècnic municipal Andrés Moscardó.