Bota al contingut principal

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni ha firmat el contracte d’adjudicació de les obres de la nova escoleta municipal Víctor Calatayud amb l’empresa adjudicatària, Proyme Alginet SL. Les obres comencen este mateix mes de setembre i estaran concloses en 8 mesos. L’Ajuntament expressa la seua satisfacció davant aquesta adjudicació perquè entén que una obra així, en estos moments, és d’allò més positiva per a Tavernes.

 

La firma de l’adjudicació de les obres s’ha celebrat a les dependències municipals. L’obra està inclosa dins del Pla PIP, el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, i és va aprovar en la sessió plenària del dia 11 de juliol del passat any 2011. L’adjudicació s’ha efectuat per procediment obert i la oferta més adequada de les 20 propostes acceptades ha segut la presentada per l’empresa Proyme Alginet, per un import de 621.071 euros IVA exclos, sobre un pressupost base de licitació de 690.000 euros.

 

L’Ajuntament de Tavernes va adjudicar el projecte de construcció el passat 30 de juliol, però és ara, una vegada acabat el termini de renuncia i firmat oficialment el contracte, quan informa als veïns que en el termini d’un any han d’estar concloses les obres del Centre Educatiu i Escola Infantil contemplats en el Pla PIP. El preu serà abonat per la Generalitat Valenciana mitjançant certificacions d’obra executada.

 

La regidora d’Obres, Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni ha indicat que “l’Ajuntament de Tavernes ha signat el contracte per a la construcció del nou edifici on serà reubicada l’actual guarderia municipal. El passat 30 de juliol adjudicarem esta obra del Pla PIP a l’empresa Proyme Alginet SL, i ha estat ara a primers de setembre quan s’ha formalitzat el contracte. Cal signficar que es tracta de l’últim projecte pendent d’executar del Pla PIP i és una obra complexa. Inicialment s’executarà la primera fase, la guarderia, i es deixarà l’edifici preparat per a futures ampliacions”.

 

Les obres començaran el dia 24 d’este mes de setembre i està previst que tinguen una durada de 8 mesos. L’obra es construirà en uns terrenys de 1121 metres quadrats  ubicats al carrer Verge dels Desemparats i tindrà una superfície d’ocupació de parcel·la de 843 metres. La direcció de l’obra correspondrà a l’arquitecte municipal Juan Tormo i el responsable de la coordinació en matèria de seguretat i salut serà l’arquitecte tècnic municipal Andrés Moscardó.