Bota al contingut principal

El cantant Pau Alabajos actuarà en la Casa de la Cultura de Tavernes a preu popular dins dels actes de celebració del 9 d’octubre de la capital de la Valldigna.

 

Serà el dilluns 8 d’octubre, a les 19:30 hores, en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, organitzat per la Regidoria de Joventut. El preu del concert és popular, ja que sols tindrà un cost de 3,5 euros.

 

Junt amb Pau Alabajos actuarà Xabi Arakama, del País Basc, músic habitual en els concerts del grup Obrint Pas. Finalment, la participació local estarà representada per Ximo Caffarena, acompanyat per Quim i Aina Sanç.

 

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha destacat “des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes hem organitzat un magnífic concert per a celebrar com cal el 9 d’octubre. Tavernes feia molts anys que no realitzava actes rellevants per a celebrar la diada dels valencians. Per a nosaltres este és un concert especial i per això hem fet un esforç important tant en el cartell com en el preu de les entrades. Voldria convidar tots els vallers i també els seguidors de Pau Alabajos de tota la comarca a gaudir d’este concert únic i a participar en totes les activitats que estem preparant en l’Ajuntament. Esperem que serà un èxit i que la Casa de la Cultura de Tavernes s’omplirà per a escoltar música en valencià i de qualitat”.

 

El concert de dilluns 8 d’octubre està inclòs dins dels actes que prepara l’Ajuntament de Tavernes amb motiu de la celebració del dia dels valencians, el 9 d’octubre, i que inclouran activitats de caire festiu, cultural i institucional.