Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna continua rebent subvencions des de les institucions provincials.

 

La Regidoria d’Esports ha rebut una subvenció atorgada per la Diputació de València per a l’adquisició de material i equipament esportiu, per un valor de 15.994 euros.

 

Esta subvenció, que arriba després de més de quatre anys sense rebre cap tipus de subvenció per este concepte, ha sigut molt ben rebuda pel consistori valler.

 

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha expressat la seua satisfacció “després de les gestions realitzades per la Regidoria d’Esports i els seus tècnics. Ens podem congratular d’haver rebut una important subvenció de vora 16.000€ de la Diputació de València. Hem d’agrair a la Diputació que ens haja concedit la subvenció més quantiosa de tots els ajuntaments de la Safor, després de Gandia. Amb esta ajuda, els esportistes vallers veuran millorades les instal·lacions esportives i renovat el material que utilitzen cada dia”.

 

Des de la Regidoria d’Esports han demanat jocs de voleibol d’alumini per a la platja de Tavernes de cara a l’estiu de 2013, a més de taules de ping-pong, steps, matalassos, minicistelles de bàsquet, bancs de vestidor, així com material esportiu divers, com ara balons de futbol, voleibol, futbet, rugbi, bàsquet, raquetes de bàdminton, circuits d’equilibri, cintes, etc.