Anar directament a les notícies

Més de tres-cents alumnes s’han matriculat en l’Escola de Jocs de Tavernes

Publicat el en Governs amb Compromís

Les activitats de l’Escola de Jocs han començat esta mateixa setmana a Tavernes de la Valldigna. L’activitat, organitzada per la Regidoria d’Esports, va dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys

Els objectius generals de l’Escola de Jocs és que tots els xiquets tinguen la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva i d’eixa manera s’acostumen a tindre uns hàbits esportius i saludables.  Els menuts poden així conèixer tots els esports que es practiquen a Tavernes i triar després els que més els agraden.

Les activitats programades dins de l’Escola de Jocs faciliten, mitjançant els jocs, que tots els participants milloren les seues habilitats i qualitats físiques bàsiques.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha valorat molt positivament la gran acceptació que un any més ha tingut l’Escola de Jocs: “Des de l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria d’Esports treballem de valent per a potenciar l’Escola de Jocs, aprofundint en el foment de la vida saludable i fent possible que els jóvens de Tavernes tinguen la possibilitat cada dia de practicar l’esport i prendre consciència de tots els bons valors que es transmeten mitjançant la pràctica esportiva.

 

A més a més, els monitors, als quals vull fer una menció especial pel seu gran treball, eduquen i formen els xiquets de Tavernes i els donen a conèixer tots els esports que poden practicar en el seu municipi. Així potenciem també els esports autòctons, com la pilota, i els minoritaris, als quals els xiquets tindrien l’accés més difícil accés si no hi haguera l’Escola de Jocs. És una manera de promocionar aquells clubs esportius de Tavernes que els costa més captar esportistes i donar a conèixer el seu esport de forma més directa”.

Esta setmana han començat les activitats per als 315 xiquets que s’hi han matriculat este curs: d’infantil 5 anys, 126 xiquets; de primer de primària, 116; i de segon de primària, 73.

Les activitats es duen a terme en les instal·lacions del pavelló municipal, de vesprada en horari de 17;30 a 19 hores de dilluns a divendres segons edats i nivells.

  • De tot se n’apre8n. Si una pee7a no entra, doncs la deixes per a un altre moenmt i n’agafes una de nova. Perf2 el dia a dia e9s me9s complex que aixf2, si seguim amb el paralb7lelisme hauria d’entrar en joc un trencaclosques com el cub Rubik, que quan vols que alguna cosa et quadri se’t capgira la resta. Que ens ho expliqui un pare que ha de compaginar feina, fills, dona, oci, amics Estic segur que, l’exemple del cub, li encantare0.