Bota al contingut principal

L’acte es farà a l’Espai Cultural de Pedreguer el dia 23 de novembre

 

L’acte començarà a les 20,00 el proper dia 23 de novembre, a l’Espai Cultural de Pedreguer.

És per això que representants de JOVEMA (Joves Empresaris de la Marina Alta), encapçalats pel seu president, Francisco Vives Pons, que va anar acompanyat per Mireia Server (de ROLSER, de Pedreguer) i Emilio Signes (d’ENERTEC, Gata), van voler acostar-se a Pedreguer el passat 18 d’octubre per agrair a l’Alcalde la col·laboració de l’Ajuntament i per concretar alguns detalls de la gala de lliurament dels premis.

En la reunió, a la que també va assistir la primera tinent d’Alcalde, Salvadora Martí, es va parlar de l’organització de la gala.

L’Alcalde, Sergi Ferrús, va posar a disposició dels joves empresaris allò que estiguera dintre les possibilitats del municipi, tant pel que fa a les infraestructures, com a l’organització de l’acte, la publicitat de l’esdeveniment i la col·laboració en el seu desenvolupament.

A banda del lliurament dels premis, l’acte comptarà amb la ponència de Leopoldo Abadía, professor i escriptor, autor de La crisis ninja y otros misterios de la economía actual.

Ferrús va aprofitar l’ocasió per animar als joves emprenedors del municipi a presentar candidatures, per tal com encara estan a temps: el termini acaba el 9 de novembre.

I les categories són dues: d’una banda, el PREMI JOVE EMPRESARI MARINA ALTA: amb la convocatòria d’aquest Premi es pretén reconèixer la iniciativa i l’esforç d’un jove empresari, en la creació i implantació en el mercat d’una o diverses empreses viables, valorant a més de la trajectòria seguida des del seu inici, la qualitat de gestió i producte , l’estabilitat comercial i laboral, i la seua imatge de marca. I d’altra, el PREMI JOVE EMPRESA INNOVADORA: amb aquesta convocatòria es busca premiar aquelles empreses amb un projecte innovador viable i rendible per a aquestes, així com la qualitat d’aquest projecte, la comerciabilitat i la seua imatge de marca.

Podrà concórrer a aquest premi qualsevol empresari que no supere l’edat de 40 anys i que siga el principal impulsor i responsable de l’empresa o projecte innovador, i per descomptat, que estiga associat a Jovempa Marina Alta.