Bota al contingut principal

El saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes acollirà este pròxim dilluns 29 d’octubre una conferència adreçada a les PIMES i a les PIMES familiars per a informar de com evitar les situacions d’insolvència, impartida per l’advocat Vicent R. Estruch

 

Amb el títol “Com evitar situacions d’insolvència en les PIMES i PIMES familiars”, l’advocat, consultor d’empresa familiar i administrador concursal, Vicent R. Estruch, tractarà un tema de màxima actualitat, que té un marcat interés per a professionals i veïns en general.

 

Serà este pròxim dilluns 29 d’octubre, a partir de les 20 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

 

Vicent R. Estruch, nascut a Gandia l’any 1971, és soci director de l’empresa ACE & NIU CONSULTING (Chaveli & Estruch, Abogados y Consultores). És, entre altres, llicenciat en dret, administrador concursal i judicial, consultor d’empresa familiar, vicepresident de l’Associació de Professionals en Consultoria d’Empresa Familiar (APROCEF) i expert universitari en direcció, administració i gestió de PIMES.

 

Ha estat professor associat de Teoria del Dret en la Facultat de Dret de la Universitat de València-Estudi General, professor de Teoria del Dret en la Universitat Popular de Gandia i doctorant en el Departament de Filosofia del Dret, Moral i Política de la Facultat de Dret de la Universitat de València.