Bota al contingut principal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna dedicarà diverses jornades durant el mes de novembre a la participació ciutadana per a definir el futur model de ciutat. Es tracta d’un projecte innovador: en sis reunions sectorials s’analitzaran i es tractaran les problemàtiques i les inquietuds de cada barri de la ciutat i de la platja.
L’Ajuntament de Tavernes està demostrant amb fets que la participació veïnal és una constant de la seua gestió. De fet, el mes de novembre parlarà amb els veïns per a analitzar les inquietuds, les problemàtiques i les propostes per a definir el model de ciutat que els vallers volen tindre.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els regidors del govern municipal mantindran sis reunions amb els veïns de la ciutat per a tractar tots estos temes que afecten la qualitat de vida i el dia a dia del conjunt de la població de Tavernes i de la platja.
Jordi Juan ha expressat que “estem innovant en política” i ha afirmat la voluntat de l’Ajuntament de “definir i ubicar cada una de les problemàtiques de les zones en companyia dels seus veïns. Volem conéixer de primera mà quines són les inquietuds de les persones que viuen en la nostra ciutat, i quin és el model que volem. Així, quan arribe el moment, tindrem un mapa concret, real i consensuat de les actuacions que cal prioritzar. Busquem la participació i la implicació dels veïns en la gestió púbica. Governar de cara al poble és possible”.
Totes les reunions es celebraran a les 19 hores. La primera, el dilluns 12, es celebrarà en el col•legi Divina Aurora. El dimarts 13 serà el torn dels veïns de la zona del col•legi Sant Miquel. El dijous 15, la reunió serà amb els veïns de la platja de Tavernes i tindrà lloc en la sala de reunions de les dependències policials.
La setmana següent continuarà la ronda de reunions. El dimarts 20, el col•legi Magraner acollirà la quarta reunió, mentre que el dimecres 21 de novembre el col•legi Alfàndec serà el marc escollit per a parlar amb els veïns de la zona. Finalment, la ronda de reunions obertes amb els veïns dels diferents sectors de la ciutat conclourà el dijous 22 amb la sisena, que es farà en el saló de plens de l’Ajuntament.