Anar directament a les notícies

La Font de la Figuera posa en marxa de nou el Pla Rodallibre que prestarà gratuïtament els llibres de lectura als alumnes de l’IES Moixent

Publicat el en Governs amb Compromís

Els alumnes de La Font que estudien a l’IES Moixent disposaran gratuïtament dels llibres de lectura obligatòria per al segon trimestre. Aquests llibres es lliuraran com un préstec sota el Pla Rodallibre, en què participen la regidoria d’educació i cultura en col·laboració amb aquest institut.

Aquesta iniciativa naix a partir d’un compromís de manteniment dels títols recomanats pels departaments de castellà i valencià de l’institut. Això permetrà que s’utilitzen els llibres adquirits l’any passat per l’Ajuntament de La Font de la Figuera que van ser cedits a l’alumnat del curs 2011 – 2012.
D’aquesta manera, s’aconseguirà que “roden els llibres” entre els estudiants de La Font, ja que els títols es faciliten abans de les vacances de desembre i es tornen al mes de maig. D’aquesta manera s’aconsegueix que els llibres puguen ser llegits de nou per l’alumnat d’anys posteriors.
La regidora d’educació i cultura, Irene Vila i Lorente ha volgut agrair a l’alumnat i les famílies que l’any passat van participar en el Pla Rodallibre l’atenció i la cura que van fer dels llibres prestats, a més del respecte al final de préstec i devolució. “Gràcies a aquest compromís s’han beneficiat d’aquesta gratuïtat els estudiants de La Font de l’IES Moixent del curs passat i els d’aquest any”, ha manifestat Vila.
I continua, “aquesta iniciativa contribueix a fomentar la lectura i l’accés a la formació dels estudiants de la nostra població, al mateix temps que promou actituds de respecte cap als recursos comuns i el medi ambient”. A més, “evita despeses innecessàries dels recursos econòmics dels veïns de la Font “, ha destacat Vila.