Bota al contingut principal

Tavernes ha rebut una subvenció de la Direcció Provincial del Servici Públic d’Ocupació Estatal (SPEE) per a atendre el finançament d’obres i serveis que pal·lien la desocupació agrícola eventual. En concret, la subvenció de 13.278 euros anirà destinada a la neteja i adequació de cunetes i camins rurals del terme municipal de Tavernes de la Valldigna.

Tavernes de la Valldigna rebrà una nova subvenció per a pal·liar la desocupació eventual del sector agrícola de la ciutat. Amb la subvenció es contractaran 11 peons agrícoles entre el pròxim dilluns 17 de desembre i el dimecres 16 de gener.

L’Ajuntament aprofitarà per a poder realitzar la neteja i el manteniment de les cunetes del terme municipal, vist el paper tan important que tenen en els freqüents episodis de fortes pluges que Tavernes pateix de forma habitual. Els treballadors netejaran les cunetes de pedres soltes, matolls i malesa amb la finalitat que puguen complir la seua funció de desaiguar, a més de fer la neteja de fem i deixalles.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat “que Tavernes continua rebent plans d’ocupació per a poder contractar veïns. Eixes ajudes fan possible que contractem durant un mes 11 persones del sector agrícola que actualment estan aturades”.