Bota al contingut principal

Manuel LLombart Fuertes

Honorable Conseller de Sanitat

 

             Pedreguer, 11 de desembre de 2012.

Davant el seu nomenament com a cap de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, l’equip de govern de l’Ajuntament de Pedreguer el felicita i desitja que la seua tasca com a màxim gestor de la salut dels valencians i valencianes ens permeta gaudir de la millor assistència sanitària possible.

A més a més, aprofitem l’avinentesa per a fer-lo partícip de les demandes realitzades a l’anterior Conseller de Sanitat i que fins la data de hui no han estat ateses. En els escrits que acompanyen a aquesta salutació, fem menció de que el passat mes d’agost, 9 entitats locals de la Marina Alta, vam signar un document en contra del tancament de les urgències sanitàries i sol·licitant un reunió amb el Conseller. Malauradament aquesta reunió encara no ha tingut lloc, i la nostra petició tampoc ha estat atesa.

Per tant ara ens adrecem a vostè amb el desig de poder comunicar-li de manera directa les nostres inquietuds respecte al funcionament de l’atenció sanitària en la nostra comarca. 

Estem esperançats  en comptar amb el seu recolzament                i atenció, per la qual cosa esperem visitar-lo ben prompte i així tornar a gaudir del mateixos drets que la resta de municipis que ens envolten, i que hores d’ara no han patit cap tancament de servei.

Esperem el millor per vostè i el seu equip directiu, en aquesta nova etapa al capdavant de la Conselleria de Sanitat.

Atentament,

L’Alcalde de Pedreguer

 

 Sergi Ferrús Peris.