Anar directament a les notícies

L’equip de govern de l’Ajuntament de Pedreguer li envia un missatge Manuel Llombart com a nou cap de la Conselleria de Sanitat

Publicat el en Governs amb Compromís

Manuel LLombart Fuertes

Honorable Conseller de Sanitat

 

             Pedreguer, 11 de desembre de 2012.

Davant el seu nomenament com a cap de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, l’equip de govern de l’Ajuntament de Pedreguer el felicita i desitja que la seua tasca com a màxim gestor de la salut dels valencians i valencianes ens permeta gaudir de la millor assistència sanitària possible.

A més a més, aprofitem l’avinentesa per a fer-lo partícip de les demandes realitzades a l’anterior Conseller de Sanitat i que fins la data de hui no han estat ateses. En els escrits que acompanyen a aquesta salutació, fem menció de que el passat mes d’agost, 9 entitats locals de la Marina Alta, vam signar un document en contra del tancament de les urgències sanitàries i sol·licitant un reunió amb el Conseller. Malauradament aquesta reunió encara no ha tingut lloc, i la nostra petició tampoc ha estat atesa.

Per tant ara ens adrecem a vostè amb el desig de poder comunicar-li de manera directa les nostres inquietuds respecte al funcionament de l’atenció sanitària en la nostra comarca. 

Estem esperançats  en comptar amb el seu recolzament                i atenció, per la qual cosa esperem visitar-lo ben prompte i així tornar a gaudir del mateixos drets que la resta de municipis que ens envolten, i que hores d’ara no han patit cap tancament de servei.

Esperem el millor per vostè i el seu equip directiu, en aquesta nova etapa al capdavant de la Conselleria de Sanitat.

Atentament,

L’Alcalde de Pedreguer

 Sergi Ferrús Peris.