Bota al contingut principal

La Policia Local de Tavernes s’ha adherit una vegada més a les campanyes de la Direcció General de Trànsit en matèria de seguretat viària. Es tracta d’una campanya especialment important, atenent les dates en què es realitza i especialment pel fet que l’alcohol està present com a factor desencadenant en un terç dels accidents mortals i, a més, multiplica per 9 el risc de tindre un accident de circulació. Això és especialment greu quan afecta la seguretat dels vianants.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Tavernes de la Valldigna, Evarist Sansaloni, ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de “participar en totes les accions que puguen incidir en una major seguretat de conductors i vianants. Sabem que entre l’any 2000 i el 2011 han baixat els percentatges de positius detectats, que han passat del 5% al 1,8%, i participarem en totes les accions encaminades a reduir encara més estos índexs”.

Es tracta d’una campanya d’àmbit nacional i les informacions facilitades per tots els ajuntaments participants són absolutament imprescindibles per a poder obtenir informació completa de zones urbanes i interurbanes.