Bota al contingut principal

En la reunió de la Junta de Seguretat hi van participar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, José García (en representació de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana), el capità de la Guàrdia Civil de Gandia, Antonio Pérez, el subtinent de la Guàrdia Civil de Tavernes, Antonio Jiménez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, l’intendent en cap de la Policia Local, Miguel Chofre, i l’oficial Víctor Martí.

La sessió ordinària va tractar els robatoris en el nucli urbà i en la zona rural, els serveis de Nadal i del Festivern, i l’actuació en accidents de trànsit i alcoholèmies en el terme municipal, principalment.

En la reunió va quedar de manifest, d’acord amb els informes dels cossos i forces de seguretat, que s’ha produït una disminució dels robatoris en el nucli urbà i en les zones rurals del terme de Tavernes de la Valldigna. Este tema ja fou tractat en l’última reunió de la Junta Local de Seguretat, abans de Falles, quan es va acordar la coordinació conjunta entre Guàrdia Civil i Policia Local, a més de l’establiment d’un servei preventiu contra els robatoris agrícoles del terme i de la zona de la platja de Tavernes.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes, Evarist Sansaloni, ha expressat la seua satisfacció pels resultats “de les accions preventives dutes a terme estos darrers mesos i pel treball realitzat per la Policia Local i la Guàrdia Civil, que ha permés fer un seguiment més optimitzat dels robatoris denunciats. Esta reunió ha estat molt productiva per a tindre a punt tots els elements necessaris per a les pròximes festes de Nadal i Cap d’Any en el nostre terme”.