Bota al contingut principal

Este dijous 20 de desembre a les 11 hores, el Pacte per la Sanitat de Mislata, on es troba representat Compromís, acudirà a la concentració al costat de l’Hospital Militar Vázquez Bernabeu on es va a reclamar que es complisquen els compromisos adoptats amb els veïns i veïnes de Mislata en matèria de Sanitat.al 2009 i que l’anterior Conseller Luis Rosada va deixar en paper mullat

En primer lloc, el que ens sembla més greu, a raó que pot provocar grans problemes en l’atenció als veïns, és la desviació d’un dels dos metges d’Urgències destinats a l’Hospital Militar, cap a l’Hospital de Manises. Un greu incompliment a banda de ser un gran perjudici a una població de quasi 50.000 habitants que es queda només amb un responsable per a atendre les Urgències. Tot un despropòsit.

No es pot jugar així amb la salut dels veïns i esperar a que hàgem de viure una desgràcia a les portes de les urgències del nostre centre hospitalari perquè l’administració es done compte del seu error. Ni demanem més del que ens mereixem, ni exigim gens estrany, només volem que el metge que paguem tots, atenga les Urgències en el seu lloc i no es trasllade a un centre de gestió privada com Manises.

En segon lloc, des de Compromís, també volem saber el perquè es desmantella una de les plantes de l’Hospital Militar, per a destinar-la a serveis administratius i després eixes obres es queden parades. No comprenem que no hi haja diners per a adequar les infraestructures que estan funcionant i sí per a actuar d’urgències en unes altres que sembla, de moment, no es van a utilitzar.

Volem que l’actuació del govern de la Generalitat siga transparent amb els veïns de Mislata. És per açò que ens unirem a la concentració i donarem suport a totes les seues reivindicacions. Amb la salut no es juga i utilitzarem totes les eines que tenim a la nostra disposició per a fer-li-ho veure, perquè sembla no saber-ho ja, al President Fabra. Les retallades no són justificació quan es parla de la salut de les persones.