Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha demanat públicament al secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, “la desautorització immediata dels regidors socialistes de Benidoleig per signar conjuntament amb el PP una moció de censura contra l’alcalde de Benidoleig, Vicent Pons, del BLOC-Compromís. Si finalment prospera la moció, eixos regidors haurien de ser expulsats del PSPV-PSOE perquè pactant amb el PP i llevant-nos alcaldies els socialistes estan aliniant-se amb aquells que estan destrossant el País Valencià i el benestar de les valencianes i els valencians”.

Morera ha fet estes declaracions just en el darrer ple dels Pressupostos de la Generalitat i, segons el síndic de Compromís, “no té cap de trellat que els socialistes de Benidoleig s’alien amb aquells que estos dies estan votant en contra de totes les esmenes que hem presentat per a millorar la inversió de la Generalitat en els pobles i ciutats del País Valencià”.

El portaveu de Compromís ha mostrat la total solidaritat de la coalició amb l’alcalde de Benidoleig, Vicent Pons, que quasi va obtenir la majoria absoluta en les darreres eleccions municipals, amb un suport majoritari de totes les veïnes i veïns de Benidoleig. Segons ha destacat Morera, “Vicent Pons és un polític que creu i que treballa dia a dia pel seu poble, per millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Benidoleig i per això, ni entenem ni anem a consentir que suposats regidors progressistes s’alien amb la dreta local per a llevar l’alcaldia a l’única formació que fa polítiques valencianistes, progressistes i ecologistes i que, a més a més, ha tingut més suport que la resta de partits”.

Morera ha confirmat que participarà demà en una roda de premsa que se celebrarà a Dénia per anunciar mesures i per a mostrar el total suport de Compromís a Vicent Pons i a la resta de regidors del BLOC-Compromís de Benidoleig.