Bota al contingut principal

.- La biblioteca de la Font de la Figuera, conscient de la importància de la lectura per a un millor desenvolupament intel·lectual dels xiquets, ha organitzat diverses activitats emmarcades baix la iniciativa “Nadal a la biblioteca” els dies 20 i 21 de desembre. Són activitats que es realitzen cada any des de fa més de 15 aprofitant les vacances de Nadal.

Van dedicades a un total de 200 xiquets d’educació infantil i primària del CEIP Mare de Déu dels Xics i tracten d’escriure desitjos per després penjar-los en un arbre de Nadal, explicar contes, confeccionar arbres nadalencs amb revistes, etc. A més, els xiquets, acompanyats per els seus mestres, també tindran l’oportunitat de fer-se socis de la biblioteca.
La responsable de l’Agència de Lectura i organitzadora d’aquestes activitats, Montse Revert, ha manifestat: “des de la biblioteca portem molts anys acostant els llibres als xiquets. Som conscients de la importància de la lectura per agilitzar la seua imaginació i aconseguir una millor expressió, és per això que veiem necessari que s’aficionen a llegir”.

La regidora d’educació i cultura Irene Vila recorda que “iniciatives com aquesta fomenten la formació integral dels xiquets i les xiquetes que son el nostre futur i, per tant,hem de seguir treballant per a que els nostres fills i filles disposen de les possibilitats que la lectura, els llibres i les biblioteques els ofereixen per enriquir el seu vocabulari, la seua imaginació i el coneixement del seu entorn”