Anar directament a les notícies

Tavernes ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial

Publicat el en Governs amb Compromís

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial, que en 2012 han obtingut les onze empreses que van sol•licitar l’ajuda i van presentar la documentació corresponent. En conjunt, s’han atorgat 2381 euros en ajudes.
Estes ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna.
Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació o millora de pàgines web en valencià.
Estes subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de la nostra localitat, han contribuït a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.
El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “el compromís ferm que té el govern municipal de fomentar l’ús del valencià en l’àmbit del comerç local. Seguirem donant suport a la normalització de la nostra llengua en tots els comerços de la ciutat així com en l’activitat que realitzen de retolació, promoció, publicitat i utilització de les noves tecnologies”.