Bota al contingut principal

Tot i l’augment de l’IPC i de l’IVA, l’Ajuntament d’Ontinyent mantindrà en 2013 el cost del carnet del poliesportiu municipal en 20 euros, rebaixarà alguns dels preus de les instal•lacions (com el de les reserves trimestrals de pistes) i crearà noves opcions per afavorir l’economia dels usuaris. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, presentava aquest matí la revisió de les tarifes del Poliesportiu per a l’any que ara comença, unes tarifes que demostren que “Ontinyent és una de les ciutats més econòmiques per a fer esport de la Comunitat Valenciana, amb el carnet més barat de la província de totes les ciutats de tamany semblant”. Pla incidia en que des del Govern d’Ontinyent “apostem per l’esport com a un bé social, i per això fem un esforç per potenciar l’ús de les múltiples instal•lacions que tenim, que pensem que deuen ser degudament aprofitades pels ontinyentins i ontinyentines”, destacava.
Entre les novetats que presenten enguany la revisió de les tarifes, està l’abaratiment de les reserves trimestrals per a l’ús de les pistes poliesportives; la creació d’un nou abonament que als avantatges i descomptes de l’abonament anual sumarà l’accés lliure a la piscina d’estiu per 48 euros; la bonificació per a les famílies nombroses (que s’afegeix al que es fa als jubilats i minusvàlids); la creació d’un nou carnet d’abonament de final de temporada (al cost de 5 euros, vàlid de setembre a desembre), o la creació d’una entrada d’accés puntual a la renovada sala de musculació, al preu de 3’5 euros.
Pepe Pla destacava que “som conscients que cada usuari té que poder tenir accés a aquells serveis que necessite sense haver de pagar altres, i per això hem creat tota una sèrie d’opcions que posem a l’abast dels esportistes i que es veuran reflectides als nous carnets”. D’aquesta manera, el carnet del poliesportiu es personalitzarà amb les opcions d’ús de les pistes a les quals tinga accés l’usuari. Tenint en compte que l’accés a les instal•lacions en sí és totalment gratuït, el regidor ha incidit en la importància de portar sempre el carnet damunt per evitar sancions. Així mateix, feia una crida als usuaris per tindre la màxima cura de les instal•lacions “que són de tots i totes”.
“Pensem que fer esport a Ontinyent és summament econòmic, i més tenint en compte les instal•lacions de què disposem. Des del Govern d’Ontinyent i des d’esta regidoria hem treballat i seguirem treballant per potenciar la pràctica esportiva, ja que és un element de millora de la salut física i mental de les persones, i un factor especialment positiu per als nostres joves que hem de fomentar”, concloïa Pepe Pla.