Bota al contingut principal

Les obres de construcció de la nova escoleta municipal Víctor Calatayud de Tavernes de la Valldigna varen començar el dia 24 del passat mes de setembre a càrrec de l’empresa adjudicatària, Proyme Alginet SL, s’executen segons el temps previst, i es troben prou avançades. Tal com en el seu moment va fer públic l’Ajuntament de Tavernes, el termini de finalització era d’un any, però per decret de la Generalitat han estat ampliades fins el 31 de desembre del 2014.
La regidora d’Obres, Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni ha indicat que “ en l’actualitat és una de les obres més importants que s’executen al nostre municipi, no sols per l’import econòmic que té, si no per la funció a què es destinarà. Les noves instal·lacions reforçaran una etapa educativa fonamental dels nostres xiquets, l’educació primerenca dels menuts. Esperem que, en el termini previst, els nostres menuts puguen gaudir d’unes bones instal·lacions educatives com pensem que es mereixen”.
La nova escoleta municipal es construeix dins d’un terrenys de 1121 metres quadrats ubicats al carrer Verge dels Desemparats i compta amb una superfície d’ocupació de parcel·la de 843 metres.
L’import de l’obra està xifrat en 621.071 euros IVA exclòs, sobre un pressupost base de licitació de 690.000 euros. La construcció de l’escoleta municipal es l’últim projecte pendent d’executar del Pla PIP, i inicialment s’executa la primera fase, la guarderia, encara que es deixarà l’edifici preparat per a futures ampliacions.