Bota al contingut principal

Este dijous es realitzarà una concentració a les 11 del matí en l’immoble
Són desenes de veïns del nostre municipi els que s’han vist afectats per les clàusules abusives en els contractes hipotecaris, els que units a la precarietat laboral i l’atur han vist com el banc els desnonava sense oferir-los major solució que seguir pagant després que els hagen tirat dels seus habitatges.
Esta situació que viu una família de Mislata i que ha denunciat la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i a la qual Compromís per Mislata manifesta el seu total i incondicional suport resulta del tot rebutjable. En este cas es tracta d’un matrimoni amb un fill de 13 anys que resideixen al carrer Castelló 20 de Mislata i que este dijous 24 a les 11 veuran, si no ho impedim, com Bankia li lleva la seva llar. L’entitat bancària, rescatada amb diners públics, ha negat qualsevol tipus de negociació i ha optat per la via més cruel i despietada, sense possibilitar que este rescat es puga dirigir a les persones, com constitucionalment ve mandatat amb el dret a un habitatge digne.
Des de Compromís, No volem que esta injusta situació es torne a produir ni en el nostre municipi, ni tampoc en lloc algun. Entenem que la premissa que els diners no poden ser més importants que la vida de les persones, ha de ser una màxima a complir. No hem de deixar que la usura dels bancs s’encebe amb les famílies, per la qual cosa mentre es gestionen lleis basades en situacions actuals i que tinguen en compte el caràcter humà, entenem que existeixen formules ja aplicades en situacions similars que possibiliten solucions pactades i no dramàtiques.
Compromís fa una crida, per tant a les instàncies judicials a invalidar el desnonament, a bankia a no demandar-ho i a la societat civil a impedir-ho.