Bota al contingut principal

El passat divendres, en una col·laboració entre l’Ajuntament (Regidoria de Medi Ambient) i l’IES La Valldigna, es van iniciar les activitats amb un repoblament d’arbres autòctons, pins i carrasques, en la zona de l’institut i dalt del parc de Cantalot, tot just on el passat estiu va haver-hi un incendi.

La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, de Compromís-Bloc, professors i alumnes de l’IES Valldigna, funcionaris de la brigada municipal i membres del Centre Excursionista de Tavernes i del Grup Muntanya Valldigna van participar en la replantació amb exemplars de pins i carrasques. Davant de l’IES s’han plantat pins i carrasques d’uns 2 metres d’alçària i en la zona del Cantalot un centenar d’arbres més menuts.
 
Dissabte 9 de febrer

Les activitats obertes a tota la població continuen el dissabte 9 de febrer, organitzades de manera conjunta per la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports. Tots els veïns que vulguen hi poden participar i nomes hi ha condició que els menors de 8 anys han d’estar acompanyats.

L’eixida dels participants serà a les 9:30 hores des del poliesportiu. Tot seguit es desplaçaran a la zona del Calvari, la Fonteta de la Mina i la cova dels Pilarets; la tornada al poliesportiu està prevista a les 13 hores, aproximadament. L’esmorzar dels participants serà abans de començar la repoblació. Es recomana portar picoleta, llegonet i poalet. En acabar l’activitat, el CETV prepararà una paella per a tots els que realitzen la inscripció.

La repoblació compta amb la col·laboració de diverses entitats i empreses col·laboradores, com ara el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Tecniverd i Plantanova