Bota al contingut principal

La Regidoria de Promoció Lingüística continua subvencionant les activitats relacionades amb el foment del valencià. L’import destinat a les ajudes a l’activitat comercial local d’enguany s’amplia fins a 6.000 euros, 1.000 més que en l’exercici anterior.
Poden acollir-se a estes ajudes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals del terme de Tavernes de la Valldigna, des d’este mes de febrer fins al mes de setembre, amb l’única condició d’estar al corrent de les seues obligacions fiscals, de seguretat social i amb l’Ajuntament.
El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha manifestat “ el compromís de l’Ajuntament de Tavernes en el foment de l’ús del valencià en els comerços i en l’activitat que realitzen dia a dia. Per això hem fet un esforç enguany i hem ampliat en 1.000€ la partida corresponent a les ajudes a l’activitat comercial en valencià. Destinarem fins a 6.000€ a promocionar la creació de webs en valencià dels comerços locals així com la retolació, la publicitat i el material que produïsquen”.
Les ajudes que es subvencionen són retolació exterior, interior o de vehicles, la creació de pàgines web, la publicitat de cartells, fullets, tríptics, a més de la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació, el material d’embalatge, bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.
Les sol·licituds s’atenen per orde de presentació fins a esgotar la quantitat assignada de la partida pressupostària corresponent. Només és pot concedir una ajuda per beneficiari i any, encara que es pot demanar l’ajuda per més d’un element tenint en compte sempre les quanties màximes. L’Ajuntament farà dos pagaments, un primer per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny, i un altre per a les justificades fins al 31 d’octubre.