Bota al contingut principal

Després de dos mesos en actiu, el Banc d’Aliments que va posar en marxa l’Ajuntament de la Font ja ha donat els seus fruits. Des del departament de Serveis Socials s’informa que s’estan rebent més de 50 racions per setmana, complementades amb carn i aliments bàsics. Unes quantitats que tot i no cobrir les necessitats setmanals, si aconsegueixen satisfer gran part d’elles.
El regidor de promoció econòmica i desenvolupament local, Vicent Muñoz, ha volgut fer arribar la seua satisfacció a tots els comerços i persones que han col·laborat amb aquesta iniciativa. “Des del consistori, els agraïm a elles i ells la seua implicació per les persones que ho estan passant malament, sobretot en una situació tan difícil per a tots, on ens trobem. Ajudar en temps difícils és una tasca fonamental i ha de ser una de les primeres prioritats a marcar-nos “.
Tal com ha manifestat la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Iñesta, “amb aquesta proposta aconseguim que les famílies més necessitades tinguen esperança al mateix temps que aconseguim que les seues necessitats bàsiques alimentàries queden cobertes”.
La campanya quilo/litre és la forma que tenen les persones de ser solidàries en aquells que ho passen malament. D’altra banda, el Banc d’Aliments recull el menjar que donen els comerços i les famílies. Aquests aliments els gestiona el departament de Serveis Socials de l’ajuntament. Els comerços participants en aquesta iniciativa faciliten als seus establiments un espai visible en el qual les persones poden fer les donacions. Una iniciativa que valora, a més, la voluntat de les famílies per aportar el seu granet de arena a l’hora d’ajudar a les persones que ho necessiten.
Des del departament de Serveis Socials s’està realitzant un esforç per tal de donar suport a aquelles necessitats bàsiques per a totes les famílies que ho estiguen demandant. Per aquest motiu, s’agraeix a les i els col·laboradors que prioritzen en aliments com farina, sucre, oli, galetes i llet, encara, qualsevol donació serà ben rebuda.
En paraules del portaveu de l’ajuntament, Vicent Muñoz Jordà, des de l’ajuntament hem de fer tot el que estiga a les nostres mans perquè els nostres veïns i veïnes que no han decidit aquesta situació puguen donar de menjar a les seues famílies en un context tan delicat com el que travessen. No podem plantejar-nos el desenvolupament d’una població deixant a part les persones que més ho necessiten.