Bota al contingut principal

Dins de les accions de promoció de l’emprenedoria juvenil, l’Ajuntament de Tavernes té previst firmar dos convenis, demà dimecres en el saló de plens a les 19 hores. L’acte està obert al públic en general.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, obrirà l’acte, que comptarà amb la presència del tècnic i la coordinadora del Programa Emprenjove de l’Institut Valencià de la Joventut, Julio Guillén i Miriam Marco, el director general del Centre Europeu d’Empreses innovadores (CEEI), Jesús Casanova Payà, el president del consell rector de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), Vicente Comes Iglesias, la regidora de Foment Local, Karina Vercher, i el regidor de Joventut, Josep Llàcer.
L’Ajuntament de Tavernes avança en la implantació del projecte de la Regidoria de Joventut Aprendre a emprendre , de foment de la cultura emprenedora entre els jóvens de Tavernes. Estos convenis de col·laboració estan pensats per a fomentar l’emprenedoria i la autoocupació per tal d’aprofitar i acostar als emprenedors tots els recursos que hi ha al seu abast, i facilitar així tot el procés de creació de l’empresa i posada en marxa del projecte.
La pàgina web de l’Ajuntament, tavernes.es, posa a disposició de tots els usuaris i visitants un apartat, info emprenedors, on constantment s’actualitza tota la informació útil i rellevant per als futurs emprenedors locals