Bota al contingut principal

L’ajuntament de La Font de la Figuera lluita per resoldre les dificultats d’algunes famílies per accedir a un habitatge digne. Per aquest motiu, ha decidit adherir-se a un conveni per a la creació d’un fons social d’habitatges on es podran llogar immobles a preus més assequibles dels que es troben en el mercat actual.
Des del consistori es valorarà la situació de les famílies demandants, per tal de dotar d’habitatges a aquelles que realment ho necessiten. Una iniciativa que en paraules del regidor de promoció econòmica i desenvolupament local, Vicent Muñoz, “és injust que hi haja famílies que no puguen viure en condicions per una situació que ells ni tan sols han pogut decidir. Cal tenir clares les prioritats que, ara per ara, han de ser les persones, i en això seguirem treballant des de l’ajuntament”.
Tal com ha manifestat la regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Iñesta, “no volem tornar a veure a cap família en risc de quedar-se al carrer, per això, des de l’ajuntament intentem facilitar l’accés a aquestes famílies que no poden fer front a hipoteques tan elevades”. D’altra banda, també fomentarà l’assessorament a famílies amb possibilitat de desnonament

 

A més, Vicent Muñoz ha destacat: “Els ajuntaments, com a administració més propera als ciutadans, han d’aprofitar qualsevol servei pensant sempre en les persones i, en aquesta línia, treballarem per tal d’intentar evitar qualsevol desgràcia que veiem últimament en premsa (en referència a desesperacions, suïcidis, cremar-se a lo bonzo, etc …).