Bota al contingut principal

La xarrada va destinada especialment a comerciants, empresaris i autònoms, per a donar noves perspectives empresarials en l’actual escenari econòmic. L’objectiu és que els professionals de Tavernes reflexionen i valoren com duen a terme les seues activitats comercials i empresarials, i usant el sentit comú detecten com poden millorar el seu negoci o empresa, ja que moltes vegades s’actua per inèrcia.
Durant la ponència es revisaran diferents dimensions comercials, que són els factors clau per a aconseguir una adequada metodologia de vendes. L’Ajuntament de Tavernes dóna suport a totes les iniciatives encaminades a millorar la competitivitat del teixit productiu local.
La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha acollit positivament “la iniciativa presentada per estes empreses, que poden obrir nous punts de mira als nostres empresaris i comerciants, ja que qualsevol ferramenta que millore les seues possibilitats de negoci segur que serà ben rebuda. En eixe sentit van encaminats tots els nostres esforços”.
La xarrada està organitzada per Sparae, empresa de serveis per a empreses, i per Avant Publicitat, empresa establida a Tavernes, de màrqueting i comunicació, i compten amb el suport i col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tavernes, l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal