Bota al contingut principal

Centres esportius, associacions i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent s’han unit per impulsar la que serà la I Fira d’Iniciativa Esportiva d’Ontinyent, que tindrà lloc el proper 13 d’abril (dissabte) de 10:00 a 22:00 hores a la Plaça de la Concepció de la ciutat.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, que presentava l’activitat aquest matí juntament amb Toni Revert (Centre Esportiu Amics), Paloma Gandia (Gimnas Masters) i Anna Gandia (Esport i Dansa), agraïa la implicació mostrada tant per estos centres com per les associacions representades al Consell Esportiu Municipal per tal d’omplir d’activitats la Plaça de la Concepció “i convertir-la en un escenari molt especial on volem que acudisca gent de tota la comarca a gaudir d’esta nova festa de l’esport”. Pla incidia en que des del Govern d’Ontinyent “sempre recolzarem qualsevol activitat que, com esta, puga repercutir al benestar dels ciutadans i continuar consolidant-nos com a la Ciutat Esportiva de referència que volem ser”, afegia.

Toni Revert explicava que esta jornada “permetrà a gent que no coneix moltes disciplines que es practiquen als centres esportius el descobrir-les, i comprovar que amb un baix cost poden dur a terme activitats que els resultaran molt beneficioses”, assenyalava. Paloma Gandia exposava que el matí es centrarà al spinning, amb tres classes guiades a les que es recomana fer les inscripcions el més aviat possible. Ja de vesprada tindran lloc activitats aeròbiques com ara body-pump, zumba, kangoo o rumbatón, i es faran també exhibicions de funky, arts marcials o “entrenament espartà”, entre d’altres, “tot de la manera més divetida possible”, explicava. El preu per inscriure’s en cada activitat serà de 3 euros, obsequiant-se a tots els participants amb una samarreta tècnica. Anna Gandia assenyalava que a estes s’afegiran també altres activitats complementàries com una exhibició del club de Radio Control RC Formula 1 Ontinyent, posant de relleu la importància de realitzar les inscripcions el més aviat possible als diferents centres esportius organitzadors.

Pepe Pla afegia que al Poliesportiu Municipal també es pot ampliar la informació, recordant que altres associacions incloses al Consell Municipal d’Esports també està previst que participen a les exhibicions, i convidat finalment a la ciutadania d’Ontinyent i la comarca “a acudir com espectadors, però sobretot a posar-se les sabatilles i participar”, concloïa.