Bota al contingut principal

El Grup Municipal de Compromís proposar fa uns dies una mediació externa per a resoldre les tensions, enquistades des de fa anys, al si del cos de la Policia Local. Finalment el Govern Municipal va coincidir amb el que havia proposat el grup de Compromís.
En paraules de David Abad: “El govern va reconéixer que en la Policia Local hi ha un conflicte des de fa temps, que les tensions han anat a més i que cal prendre-hi mesures. És per això que caldrà aportar-hi solucions, i el primer pas hauria de ser inciar una negociació en què es busque, si cal, un mediador extern”.
El regidor de Compromís remarca que: “Per tal de resoldre el conflicte de la Policia Local s’haurà d’iniciar un ampli diàleg en què totes les parts estiguen representades. És evident que tots hauran de cedir a fi que la solució a què s’arribe tinga un ampli consens. En aquesta negociació haurien de participar tots els grups polítics amb representació municipal”.
El Govern Municipal també va acceptar una proposta de Compromís que demanava que  s’estudie la possibilitat d’establir una Central de Distribució Logística de mercaderies amb vistes a una futura peatonalització del Centre, i a ser possible amb vehicles elèctrics per tal de disminuir la contaminació i propiciar una mobilitat més sostenible.
Segons Abad: “Cal avançar-se als temps i començar a plantejar-se noves formes de distribució de mercaderies, tal com estan fent altres ciutats de l’estat espanyol, que fins i tot estan introduint de forma experimental programes europeus sobre els problemes logístics i de distribució a les grans ciutats”.