Anar directament a les notícies

Ontinyent fomenta l’agricultura ecològica amb cursos formatius

Publicat el en Governs amb Compromís

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Colla Ecologista l’Arrel estan fomentant la pràctica de l’agricultura ecològica entre la ciutadania, amb la realització de cursos formatius a la ciutat. D’aquesta manera, al llarg de mes de març s’organitzaven dissabtes un curs intensiu de 20 hores d’agricultura ecològica teòrica i pràctica, impartit per Josep Rosselló i membres de l’associació LLavors d’Ací, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Llombo.

El regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, explicava que “en vista de la bona acollida, l’Ajuntament i la Colla l’Arrel vam decidir posar en marxa una nova acció formativa, novament la col·laboració de l’Associació de Veïns del Llombo i esta volta també de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica, que és qui s’encarregarà d’impartir el curs”, assenyalava.

El curs tindrà també una duració de 20 hores i es realitzarà els dies 27 d’abril, 4 de maig, 18 de maig i 1 de juny en horari de 9:00 a 14:00h, podent inscriure’s o ampliar la informació en el correu electrònic [email protected] . Des de la regidoria s’ha animat a participar tant als qui van participar l’anterior curs com a aquells que no van arribar a temps de matricular-se al mateix.