Bota al contingut principal

Paula Eyheraguibel, 8 voltes campiona del món de padel visitarà aquest dissabte  11 de maig el Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, de la mà del Club de Tennis Pàdel Poliesportiu Ontinyent i la Regidoria d’esports de l’Ajuntament.  Eyheraguibel realitzarà un clínic a partir de les 9:30 del matí, on la vigent millor palista femenina del món (es va proclamar campiona a l’últim campionat mundial celebrat a Mèxic) realitzarà el clínic en grups als 30 participants prèviament inscrits, començant per formació en atac i seguint per la defensa, en torns de 20 minuts, per a posteriorment disputar un tie-break. A les 14:00 hores es pararà per dinar, i el clínic es reprendrà a les 16:00 i fins les 20:00 hores.
El Regidor d’Esports, Pepe Pla, manifestava que “comptar amb una esportista de talla mundial com Paula Eyheraguibel mai es fàcil, però el Club de Tennis Pàdel Poliesportiu Ontinyent ho ha aconseguit. Sempre és satisfactori que la ciutat aculla aquest tipus d’activitats que fomenten la pràctica esportiva, i per a realitzar-les, els clubs locals sempre podran comptar amb el recolzament de la Regidoria d’Esports”, assenyalava.
Des del Club, Manel Salvador explicava que dur a la campiona ha estat possible per mitjà de contactes amb la macroescola Padel Point La Nucía, que col·labora en l’activitat, “a la que agraïm la seua ajuda, que ens permetrà dur una esportista de referència a nivell mundial com Paula Eyheraguibel”. Salvador feia una crida als aficionats als nombrosos aficionats al pàdel tant de La Vall d’Albaida com de les comarques veïnes “a acudir a veure en acció a una autèntica llegenda d’aquest esport com aquesta, una oportunitat que no es té tots els dies”, destacava.