Bota al contingut principal

“Quines mesures pensa adoptar la Conselleria davant l’actual situació de l’edifici que alberga el col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot?”. Aquesta serà la pregunta parlamentària que realitzarà demà dimecres 15 de maig la Diputada de Compromís Mònica Oltra a la Consellera d’Educació Maria José Català durant la sessió de vesprada del ple de les Corts Valencianes. Aquesta pregunta ix del compromís del també diputat Josep Maria Pañella de portar les reivindicacions dels pares i mares del Sant Joan de Ribera, a les Corts Valencianes, tal i com els va expressar a la reunió mantinguda amb les AMPES de Burjassot el passat 26 d’abril a la seu de Compromís per Burjassot.

El Diputat de Compromís en la seua visita a Burjassot va agraïr l’esforç dels pares i mares que reclamen una major qualitat educativa per als seus fills i filles i els va animar a seguir amb les seues mobilitzacions. “Ja m’haguera agradat vindre a Burjassot i que els vostres casos foren una excepció, però malauradament estic recorrent el País Valencià i trobant-me moltíssims casos similars als vostres”, va manifestar Pañella.

Per últim, i tal com va anunciar al seu dia, a banda de la pregunta de dimecres i de les altres sis presentades per escrit a la Consellera, també es va comprometre a presentar urgentment una Proposició No de Llei (PNL) a les Corts Valencianes per a demanar la licitació de l’execució de les obres del nou centre per al Sant Joan de Ribera i s’ha oferit a visitar in situ, aquest o qualsevol centre per conèixer de primera mà els problemes que estan patint.