Bota al contingut principal

Lluita contra la corrupció
La Convenció de Nacions Unides contra la Corrupció entrà en vigor el 14 de desembre de l’’any 2005 com un instrument internacional jurídicament vinculant que fa propostes per posar fre a la corrupció des de la prevenció i des de l’’acció directa contra els casos que embruten les administracions públiques.

La importància de tindre òrgans competents per a vigilar la transparència de les campanyes electorals i el finançament dels partits polítics. També la convenció defensa la transparència a l’’hora de fer contractacions públiques i codis estrictes de control per als funcionaris i càrrecs públics.

Des de les Nacions Unides defensen la participació ciutadana per a conéixer tot el que passa en l’’administració pública i així, prevenir la corrupció. També, esta convenció parla d’’endurir les lleis per a castigar als corruptes.

Des de Compromís defensem la transparència i proposem mesures per evitar la corrupció, un problema que brolla dia a dia de les diferents administracions públiques del País Valencià i que cal posar fre pel bé de la democràcia i per la dignitat d’’eixes institucions.